Keyhangers til dit næste arrangement

medarbejdere med keyhangers

Keyhangers, også kendt som nøglesnore eller lanyards, er meget mere end blot et stykke snor, som du lader hænge over nakken. Ligesom andre accessoires kan fuldende et outfit, så kan den rigtige nøglesnor give dig synlighed og identifikation ved et arrangement. Vil du gerne skille dig ud fra dine konkurrenter og skabe arrangementer, der huskes, så bør du overveje at bruge nøglesnore i forbindelse med dit næste arrangement.

Keyhangers kan bruges til et væld af forskellige arrangementer. Du kan både bruge dem til jeres gå-hjem-møder, så deltagerne får et tilhørsforhold til virksomhed, på jeres interne seminar eller på den arrangementsrække I holder hvert forår. Mulighederne er ubegrænsede og du kan med fordel fx bruge dine keyhangers i forbindelse med:

  • Festivaler, koncerter og andre typer af events
  • Seminarer, konferencer og workshops
  • Morgenmøder og aftenmøder
  • Produktlanceringer, promoveringer, flyers-uddeling
  • Messedeltagelse

Nøglesnorene har mange anvendelsesmuligheder, og du kan fx bruge dem til:

  • Identifikation af de mange deltagere
  • Kategorisering af gæster (VIP, guld, sølv)
  • Give hver arrangementsdag en bestemt farvekode, der går igen på nøglesnoren, så du ved, at dem med grønne nøglesnore kun har adgang om torsdagen
  • Skabe en fællesskabsfølelse
  • Promovering og/eller synliggørelse

Der er naturligvis mange flere anvendelsesmuligheder end ovenstående. Flere virksomheder sørger derfor løbende for at bestille nye nøglesnore, så de altid har x antal stk. på lager. Dette gør det nemmere at planlægge et event, et møde eller en messedeltagelse, og keyhangers bliver således en ting, som man ikke behøver at spekulere på, da man har været på forkant med bestillingen.

Navnekort til medarbejderne

medarbejdere med keyhangersFlere virksomheder bruger keyhangers til at identificere medarbejderne og vise et tilhørsforhold over for X eller Y afdeling. Dette med god grund. At bære sit identifikationskort i en nøglesnor rundt om nakken, er mere behageligt end at have det klipset fast i bæltet, hvor det kan forstyrre, når man skal ned i lommerne.

Dertil kommer synligheden. Bærer du dit navnekort omkring halsen, bør det være mere synligt, end når du bærer det fastklipset i bæltet eller beholder det i pungen. Er der flere sikkerhedskontroller, slipper du derfor for at skulle have din identifikation fremme flere gange. Det er nemlig altid synligt, når det hænger i nøglesnoren.

Inden du bestiller nøglesnore, kortholdere og plastikkort med navneflet til medarbejderne, bør du dog overveje, hvordan du skaber den mest brugervenlige oplevelse. Skal medarbejderne bruge kortet aktivt for at kunne lukke sig ind i bestemte afdelinger m.v.? I så fald kan medarbejderen have behov for at kunne tage kortet ud, såfremt han eller hun ikke hele tiden skal bukke sig ned for at få det scannet. Dette vil givetvis være et irritationsmoment i dagligdagen, og medarbejderne vil stille og roligt stoppe med at bruge nøglesnoren.

Løsningen kan være, at inkludere en plastikklip på din nøglesnor, så nederste del nemt og enkelt kan hægtes af, når identifikationen skal bruges / fremvises. Dette øger brugervenligheden og funktionaliteten ved produktet drastisk, og du behandler derved en indvending, som dine medarbejdere kan tænkes at have ved reklameartiklen. Det behøver ikke være dyrt – faktisk kan klipse monteres for under 0,33 øre per enhed. Taget den øgede funktionalitet i betragtning, er det billigt sluppet.

Skriv et svar