Lejligheder til leje i Svendborg

Svendborg

Svendborg er en af de hyggeligste og ældste byer i Danmark. Flere anerkendte rejsemedier har rost Svendborg til skyerne, bl.a. har Lonely Planet skrevet rigtigt positivt om byen.

Det er også en af de få byer på Fyn, som er kommet godt igennem finanskrisen og stadig oplever tilflytning af indbyggere. Svendborg er dermed det helt store trækplaster på det smukke Sydfyn.

Udover alle de flotte historiske lejligheder i det gamle hyggelige bycentrum, så er der også blevet bygget en del nye lejligheder i byen. Der er nemlig så stor efterspørgsel efter lejlighederne, at de bliver lejet ud på meget kort tid.

Havudsigt og hyggelig havn

SvendborgSvendborg er en kuperet by, hvilket giver byen meget charme og bevirker, at mange lejligheder har havudsigt. Dette er et kæmpe aktiv for en by, og noget af det som har sikret Svendborg sin ikoniske status.

Det gamle hyggelig og store havneområde er også med til at give Svendborg stor charme, og der er stor rift om lejlighederne i dette område. Om sommeren er Svendborg Havn samlestedet for hele byen samt en masse turister.

Der sker generelt meget på havnen, hvorfor dette er et godt sted at have lejlighed, hvis man kan lide at bo der hvor det hele sker. Man skal god kunne lide mennesker og kunne tåle lidt larm i dette område.

Er man mere til en rolig lejlighed, så kan man kigge i området lidt uden for det absolutte centrum. Her er der stadig mange lejligheder med en fantastisk panoramaudsigt over der Fynske Øhav, og der er stadig kort ind til centrum.

Du får meget for pengene i Svendborg

Selvom huslejen og boligpriserne i Svendborg er højere end på resten af Sydfyn, så får du utroligt meget for pengene, når man sammenligner med resten af landet.

Der er ikke mange byer, hvor man kan finde en lejlighed med ligeså meget charme som i Svendborg, og så endda til en pris som er langt under priserne i de største danske byer.

Der er samtidig motorvej hele vejen til Odense, hvorfor man sagtens kan arbejde i Odense og bo i Svendborg. Der er også mange arbejdspladser i Svendborg, så det er bestemt muligt at finde arbejde her også.

Når du skal finde en lejlighed i Svendborg, så skal du lede på Internettet. Ligesom alt andet, så er markedet for lejeboliger flyttet til nettet.

Der er flere kanaler, hvor man kan søge sin lejebolig. Der er først og fremmest en masse gode boligportaler. Fordelen er her, at det er nemt at få overblik over de udbudte lejeboliger. Ulempen er, at det oftest koster penge.

Facebook er også et godt sted at finde en lejebolig, da der er grupper med ledige lejeboliger i både Svendborg og alle de større danske byer. Man tilmelder sig dermed bare gruppen, og så kan man se alle de boliger som bliver slået op. Fordelen er, at det er gratis og nemt at benytte.

 

Skriv et svar