Dette kan du lave til polterabend i København

hemmeligheder

Skal du være med til at arrangere en polterabend for din veninde i København, og vil du gerne have mulighed for at komme med gode idéer, når du sidder sammen de andre for at finde frem til, hvad I skal planlægge? Så kan det være, at du kan få meget ud af denne artikel. Her kan du nemlig finde inspiration til, hvad man kan planlægge, når man skal holde polterabend i København.

tivoli

Prøv et Mystery room i København

Det kan være sjovt at skræmme sig selv lidt, når man har fået et par drinks, som man ofte har, når man holder polterabend. Det kan derfor være en oplagt mulighed at tage i mystery room København og prøve at løse en opgave sammen. I mystery room i København er der virkelig god mulighed for at styrke de gode relationer, og man kan heller ikke komme igennem Mystery room i København uden at samarbejde. Derfor kan det være perfekte at lave på en polterabend.

Tag en tur i tivoli

Der er også mange, der vælger at tage en tur i tivoli, når de skal holde polterabend. Og når der er noget, som mange gør, så er det typisk et tegn på, at det er sjovt. Derfor kan det være, at du skal foreslå, at I skal komme forbi tivoli, når I skal ud at gøre byen usikker med jeres sjove dag. Det kan være, at I skal gøre det først på dagen, så I ikke har fået alt for meget at drikke, inden I skal op i de forskellige forlystelser.

Tag cykeltaxi rundt i København

Hvis man skal pege på noget, der virkelig hører til København, så er der måske mange, der ville nævne cykeltaxierne. Det er også noget, der virkelig kan give en god oplevelse. Det kan være, at I skal tage rundt på lidt sightseeing med cykeltaxi, og ellers kan det være, at I kan bruge dem, hvis I skal rundt på forskellige stops på vejen.

København

Pynt bruden op, og stil hende på gaden

Der er intet galt med, at man følger de gamle traditioner, når det kommer til polterabend. Det er nemlig meget typisk, at man plejer at klæde bruden på, så hun skal gå rundt i noget sjovt tøj hele dagen. Det er også meget normalt, at de andre piger tager noget lidt fjollet på. Her er der også mange, der vælger at stille bruden på gaden et sted, hvor man f.eks. kan købe et kram for en 10’er eller lignende. Det er naturligvis noget, som nogle ville synes, var grænseoverskridende, og derfor skal I kende den, som I ”udsætter det for”. Det kan være, at du nu har fået noget inspiration til, hvordan du kan vælge at holde en polterabend i København.

 

Skriv et svar