Lån penge til en iPad

ipad hygge

En iPad er en forunderlig størrelse. Den er handy, elegant og uhyre funktionel. Du kan bruge den til at skrive, tegne, læse, spille og surfe. Derudover kan du streame film på den eller downloade din yndlingsmusik og høre musik på den. Som du nok ved, har iPaden en virkelig bred funktionalitet, der gør, at den på nogle områder erstatter dit behov for en computer, og på sin vis træder i stedet for din laptop. F.eks. hvis du skal surfe på internettet, så er der ikke længere nogen grund til at tænde for pc’en, når du blot kan klikke din tablet åben og trykke på Safari logoet.

En iPad er dog en af de dyrere tablets på markedet, og for mange mennesker kræver det en nøjere overvejelse, hvorvidt man vil investere i den eller ej. Løser den et behov, eller er det blot et stykke elektronisk legetøj? Det er nogle af de tanker, du bliver nødt til at gøre dig, før du køber den. 4699 kr. er mange penge, hvis du blot vil bruge den til spas og surfing, men hvis du vil bruge den i dit arbejde, eller være kreativ på den, så kan pengene være givet godt ud.

Du kan låne penge til en iPad via en af de private låneudbydere på markedet. Her låner du typisk uden at stille sikkerhed for dit lån, hvilket vil sige, at du ikke behøver at eje noget af værdi, før du kan låne. Du kan låne 5.000 kr. på meget fleksible vilkår. F.eks. kan du både hos Onkel Bob og Selene Finans have en medbestemmelse over, hvor meget du vil afdrage med om måneden. Du bestemmer selv, om du vil nøjes med at afdrage 500 kr., eller om du foretrækker at afdrage 1.000 kr. og derved få lånet hurtigere ud af verden. Mulighederne er mange.

Du kan også overveje at vente med at købe den nye iPad. Der lanceres ofte nye iPads, der måske opfylder dine behov bedre. Rygterne lyder, at den får en 7-tommer skærm, og at prisen vil ligge omkring de 2.000 kr. for den billigste model med 16 gb. harddisk og WiFi. Hvis du kræver mere lagerplads eller opkobling til internettet via 3g, så skal du have en lidt dyrere model.

Skriv et svar