Skiferie for hele familien

Skiferie

Vinteren er forestående, og med dens komme er det traditionelt højsæson for den årlige skiferie med familien eller kæresten. At tage væk en uges tid er ofte et kærkomment afbræk fra dagligdagens stress og jag, hvor man både kan hygge sig og dyrke sport med ens nærmeste.

At stå på ski eller snowboard er dog ofte en dyr affære. Der skal købes udstyr, i form af overtøj, beklædning og skiudstyr, hvilket ikke er helt billigt. Godt nok kan ski mm. ofte lejes på destinationen, men det kan på sigt være billigere, at anskaffe sig sit eget kvalitetsskiudstyr, der kan bruges igen og igen, år efter år. Foruden skiudstyret, kommer der også udgifter til hotel, forplejning og liftkort, der godt kan koste 1.500 kr. per person for en uge. Det er svært at give et overslag på prisen. Den samlede pris afhænger meget af lokationen, som du vælger. Mine erfaringer er, at det er billigere at stå på ski i et område som Bad Gastein, end det er i Frankrig. Ligeledes kan det være billigere at stå på ski i et område, der ligger tæt på Danmark, da transportudgifterne på den måde mindskes betydeligt.

Lån penge til skituren

Du skal nok regne med et samlet budget på mellem 10.000 og 20.000 kr. for en familie på 4-5 personer. Hvis du ikke har sparet op til skiferien, så kan det være mange penge, at skulle hive ud af privatbudgettet. Du bør derfor overveje, om du har lyst til at låne pengene via en privat låneudbyder. På den måde slipper du for, at skulle gå på kompromis med kvaliteten og fornøjelserne på turen. Det er trods alt kun en gang om året, at I har muligheden for at tage væk. Du kan låne penge med lav rente til din skiferie via udbydere som Leasy, Ikano Bank og Selene Finans. Ansøg i dag så har du typisk pengene på din konto allerede i morgen.

Skriv et svar